Безплатна доставка за поръчки над 60лв. Доставка за 1 работен ден.

Доставка и връщане

Всички продукти, поръчани от Lingerie Outlet се изпращат в същия ден на поръчката ( ако тя е направена до 13:00ч.) или на следващия, работен за куриерската фирма ден. Работим с куриерските фирми: Лео Експрес, Еконт и Speedy. За поръчки под 60лв доставката е за сметка на клиента. При поръчка над 60лв, доставката е безплатна до офис на куриера.

Всички пратки се изпращат с опция „Преглед“ и могат да бъдат разгледани преди да се платят. При несъответствие в описанието или изпратен грешен продукт, ние ще поемем разходите и за обратния транспорт.

Ако вече сте заплатили своята пратка,но въпреки това желаете да върнете продукт – имате тази опция в рамките на 14 дневен срок след покупката. За целта трябва да ни изпратите имейл на  support@lingerieoutlet.bg  , като ни предоставите своите имена, името на продукта и моля отбележете дали желаете да Ви върнем заплатената сума или предпочитате да поръчате друг продукт, на същата стойност. Този имейл ще бъде разгледан от нас, като молба за връщане и ще се свържем с Вас за да уточним обратната доставка.. Транспортните разходи за връщането на продукт се поемат от Вас.

Изключение за сутиени: Знаем колко е трудно да се закупи точния сутиен по интернет. Затова предлагаме безплатна замяна на сутиени, като покриваме транспортните разходи и в двете посоки. Ако сте закупили сутиен/бюстие/корсет от нас, решите до го върнете в 14-дневния срок и желаете да го замените за друг сутиен или продукт от нашия сайт, ние ще ви издадем ваучер, покриващ стойността на покупката и заплатените транспортни разходи.